Callinghe Vakanties

Populaire vakantiebestemmingen aan de kust

Graag heten wij u van harte welkom aan de kust van Noord-Holland. Kiest u dit jaar voor een vakantie in Nederland? Kom dan naar de kust van CallantsoogGroote KeetenJulianadorp aan ZeeSint Maartenszee of De Koog en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie!

Op vakantie aan de Noord-Hollandse kust

De kust van Noord-Holland kenmerkt zich door haar lange en schone zandstranden, de prachtige omgeving, de gezellige kustdorpen en de meeste zonuren van Nederland. Lees meer over de stranden van Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Sint Maartenszee en De Koog. Twijfelt u nog? De stranden van Zandvoort en Scheveningen zijn absoluut mooi, maar op een zomerse dag ook zeker afgeladen vol. De stranden in de kop van Noord-Holland worden door de ANWB gerekend tot de rustigere badplaatsen van Nederland. Lees meer over de rustige badplaatsen in onze omgeving.

Een ontspannen strandvakantie

De door de overheid gestelde maatregelen en de gezondheid van iedereen staan natuurlijk voorop. Callinghe vraagt haar gasten om, ook tijdens de vakantie, ‘het gezonde verstand’ te gebruiken en de door de overheid gestelde maatregelen strikt te volgen. Ondanks de maatregelen blijven er gelukkig nog veel mogelijkheden voor ontspanning over. Een heerlijke stranddag en aansluitend een hapje of een drankje op één van de gezellige strandpaviljoenen zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. De kop van Noord-Holland is uitermate geschikt als vakantiebestemming voor de rustzoeker en de natuurliefhebber.

Op zoek naar een actieve vakantie in Nederland?

Ook een actieve vakantie boekt u bij Callinghe. Langs de kust van Noord-Holland is er voor de actieveling van alles te beleven. Zo kunt u tijdens uw vakantie onder andere surfen, mountainbiken, kitesurfen, blokarten, kanoën en SUP-boarden. Maar ook wandelaars en fietsers halen hun hart op langs de kust van Noord-Holland. De medewerkers van Callinghe raden u graag de heerlijke wandel- en fietsroutes aan in de omgeving. Tijdens uw wandel- of fietstocht doorkruist u prachtige natuurgebieden, brede duinenrijen en uitgestrekte polders- en weidegebieden. 

Autovakantie Nederland

Hebben wij u nog niet kunnen overhalen om uw vakantie in eigen land aan de kust van Noord-Holland door te brengen? Dan herinneren wij u graag nog even aan de korte reistijd die u geniet wanneer u een vakantie in Nederland boekt. Binnen enkele uren bevindt u zich op uw vakantiebestemming, waardoor uw vakantie al bij uw voordeur kan beginnen! Daarnaast is een autovakantie in Nederland verantwoord. U leest hier meer over in onze blog over duurzaam reizen.