Callinghe Vakanties

Callantsoog; goedkoopste badplaats van Nederland

Wij wisten het natuurlijk al, maar nu ook volgens de Strandtent monitor 2020 is Callantsoog dé goedkoopste badplaats van Nederland! En laat dit kustdorp nu precies het hart vormen van onze verhuurregio. Naast dat je in Callantsoog kunt genieten van het prachtige zandstrand, de uitgestrekte natuurgebieden en het bruisende dorpscentrum, betaal je in Callantsoog voor een gemiddeld dagje strand slechts €18,35. Wil je goedkoop op vakantie in Nederland en verblijven aan de kust? Kom dan naar Callantsoog!

De goedkoopste onder de Nederlandse stranden

De Strandtent monitor maakt duidelijk; in Callantsoog ben je bijna 30% goedkoper uit dan in de duurste badplaatsen van Nederland, namelijk Noordwijk en Katwijk aan Zee. Callantsoog is daarom uitgeroepen tot de goedkoopste onder de Nederlandse stranden. Daarnaast betaal je in Callantsoog en omgeving géén parkeerkosten of kosten voor een duinkaart, zoals in vele andere duingebieden in Nederland. Ook de strandtenten in onze omgeving, van Petten tot Huisduinen, vallen onder de goedkoopste strandtenten in Nederland. Dit doet trouwens niets af aan de kwaliteit; de strandtenten verrassen je van een heerlijk klein hapje tot een uitgebreid luxe 3-gangen diner. De Kop van Noord-Holland is hierdoor een ideale uitvalsbasis voor iedere vakantieganger (bron: holidayguru.nl).

Ook in 2018 al bleek uit onderzoek van TravelBird dat het goedkoopste rondje wordt weggeven in Callantsoog; u trakteert uw familie voor slechts €11,50 op een vaasje bier, een witte wijn, een cola, frites en een tosti (bron: businessinsider.nl).

Ook het verblijf in- en rondom Callantsoog hoeft niet duur te zijn. Bekijk ons last-minute aanbod vakantiewoningen aan de kust. Zo boekt u een verblijf aan de kust tegen een scherpe prijs!