Callinghe Vakanties

Vakantiehuis verkopen in Noord-Holland

Het kantoor van Callinghe ligt centraal in het gezellige kustdorp Callantsoog. Vanaf onze locatie aan het Dorpsplein staan onze ervaren en gedreven medewerkers altijd voor u klaar. Callinghe is sinds 2000 actief op de recreatiewoningenmarkt; in eerste instantie uitsluitend als makelaarskantoor, vervolgens werd daar het beheer en uiteindelijk ook de verhuur van recreatiewoningen aan toegevoegd. Onder het mom van “alles onder één dak” kunnen wij vrijwel volledig aan ieders wens voldoen. 

Ons makelaarsteam bestaat uit: Carlo Petrus, Sandra Stadegaard en Anneke Cools. Samen zorgen zij voor volledige begeleiding bij zowel de verkoop, de aankoop als de waardebepaling van uw (recreatie)woning.

Een recreatiewoning verkopen? 

Bent u van plan uw (recreatie)woning te verkopen en wilt u daarbij op een deskundige manier ondersteund worden? Dan bent u bij Callinghe aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorg uit handen om een moeiteloos verloop van het verkoopproces te bewerkstelligen. Uiteraard voeren wij al onze werkzaamheden uit in nauw overleg met u; persoonlijk contact is onontbeerlijk voor een goede samenwerking! 

Wanneer u besluit uw woning door Callinghe te laten verkopen, doen wij er alles aan om de woning op uitgebreide schaal onder de aandacht te brengen, zowel in Nederland als in Duitsland en altijd tweetalig. Geïnteresseerden worden door ons op deskundige wijze te woord gestaan en begeleid door een van onze makelaars wanneer zij de woning willen bezichtigen. Wordt er een bod uitgebracht, dan zijn wij de tussenpersoon voor de onderhandelingen. Wanneer de woning daadwerkelijk wordt verkocht, dan regelen wij de volledige (notariële) afwikkeling. 

Persoonlijke begeleiding van zowel koper als verkoper staan bij ons voorop dus stapt u gerust eens binnen in ons kantoor in Callantsoog!

verkoop
verkoop