Callinghe Vakanties
Huisje huren aan zee in Noord-Holland

Uw ideale vakantiehuis aan zee in Noord-Holland!

Vakantieparken aan de kust

Callinghe Vakanties verhuurt vakantiehuizen, bungalows en villa’s op de mooiste bungalowparken in Noord-Holland! Op veel van deze vakantieparken vindt u hoofdzakelijk rust en wordt u omringd door ruimte en natuur. Daarnaast geniet u veel privacy vanwege de uitstekende ligging van onze vakantiehuizen en vakantieparken aan de kust.

Gezellige familieparken

Bent u op zoek naar een gezellig familiepark met vele faciliteiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze familieparken hoeft jong en oud zich niet te vervelen! U geniet de privacy van uw eigen vakantiehuis, maar kunt daarnaast kiezen voor de gezelligheid en activiteiten op het vakantiepark. Wat dacht u van een avondje bowlen, een rondje midgetgolfen of een dag fietsen huren? Dankzij de vele speelmogelijkheden is er tevens voor de allerkleinsten onder ons genoeg te beleven. Of zoekt u een vakantiepark met zwembad? Ook vakantiehuizen op deze parken vindt u bij Callinghe Vakanties.

Graag helpen wij u bij het kiezen van uw ideale vakantieverblijf. Ontdek onze vakantieparken aan de kust.

Vakantiepark De Buitenplaats

Bungalowpark De Buitenplaats in Callantsoog is een villapark met allure! Het park beschikt over 150 exclusieve boerderijvilla’s.

Vakantiepark de Korre

De Korre is een kleinschalig vakantiepark met 16 vakantiehuizen. Gelegen nabij het centrum van Callantsoog en op 600 m van het strand.

Vakantiepark Duynopgangh

Vakantiepark Duynopgangh met villa's met rietendakken in Julianadorp aan Zee.

Vakantiepark Keizerskroon

In Julianadorp op ongeveer een kilometer van het prachtige strand en de uitgestrekte duinen ligt bungalowpark de Keizerskroon.

Vakantiepark de Hofstee

De Hofstee is een kleinschalig vakantiepark in Sint Maartenszee. Het park bestaat in totaal uit 18 vakantiehuizen.

Vakantiepark Elsrijk Texel

Het rustige en kleinschalige park Elsrijk ligt op 900 meter van badplaats De Koog op Waddeneiland Texel.

Vakantiepark de Blenck

Bungalowpark De Blenck is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en ligt aan de rand van Callantsoog.

Vakantiepark Ooghduyne

Villapark Ooghduyne in het kustdorp Julianadorp is een ware belevenis voor jong en oud. Geniet van de ideale ligging en vele faciliteiten.

Vakantiepark Yperhof

In de kop van Noord-Holland, aan de Noordzeekust, ligt Julianadorp. Hier vindt u het kleinschalige bungalowpark Yperhof.

Vakantiepark Duinland

Bungalowpark Duinland ligt direct achter de duinen, vlakbij het prachtige strand van Sint Maartenszee. Er zijn speeltuintjes en een tennisbaan.

Vakantiepark Sandepark

Bungalowpark Sandepark ligt in het rustige kustdorp Groote Keeten op slechts ongeveer 3 kilometer afstand van Callantsoog.

Vakantiepark Eureka

Bungalowpark Eureka is een mooi gelegen park in Sint Maartenszee, direct aan de schitterende bollenvelden en dichtbij de duinen. Het strand ligt op ongeveer 2 km.

Vakantiepark Boerenslag

Vakantiepark Boerenslag kleinschalig park in Sint-Maartenszee op paar meter van het strand

Vakantiepark Campanula

Op het mooie bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, op loop- en fietsafstand van de Noordzee, staan diverse charmante chalets.

Vakantiepark de Garnekuul

Vakantiepark De Garnekuul is de perfecte locatie voor uw vakantie. Geniet van de rustige ligging in Callantsoog, dichtbij strand en zee.

Vakantiepark Callantsogervaart

Bungalowpark Callantsogervaart is een kleinschalig park in het kustdorp Julianadorp. Gelegen op slechts 600 meter van het strand.

Vakantiepark Wildrijk

Bungalowpark Wildrijk is een mooi en gunstig gelegen park bij de duinen van Sint Maartenszee, ongeveer 1200 meter van het prachtige strandzand.