Callinghe Vakanties
Huisje huren aan zee in Noord-Holland

Uw ideale vakantiehuis aan zee in Noord-Holland!

Vakantieparken & Appartementen

Appartementencomplex Wijde Blick

De appartementen van De Wijde Blick zijn gelegen direct tegenover de strandopgang en in het gezellige centrum van Callantsoog. Voor een heerlijke vakantie aan de kust.

Vakantiepark De Buitenplaats

Bungalowpark De Buitenplaats in Callantsoog is een villapark met allure! Het park beschikt over 150 exclusieve boerderijvilla’s.

Beach Appartementencomplex

De Beach Appartementen liggen direct tegenover de strandopgang aan de rand van de gezellige badplaats Callantsoog.

Appartementencomplex Callantsduyne

Appartementencomplex Callantsduyne te Groote Keeten is uniek gelegen aan de strandopgang op slechts 2 tot 3 minuten wandelen van het prachtige strand.

Vakantiepark Keizerskroon

In Julianadorp op ongeveer een kilometer van het prachtige strand en de uitgestrekte duinen ligt bungalowpark de Keizerskroon.

Appartementencomplex Strandslag

Aan de voet van de duinen in het kustdorp Julianadorp vindt u appartementencomplex Strandslag.

Vakantiepark Duynopgangh

Vakantiepark Duynopgangh met villa's met rietendakken in Julianadorp aan Zee.

Vakantiepark Campanula

Op het mooie bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, op loop- en fietsafstand van de Noordzee, staan diverse charmante chalets.

Vakantiepark Eureka

Bungalowpark Eureka is een mooi gelegen park in Sint Maartenszee, direct aan de schitterende bollenvelden en dichtbij de duinen. Het strand ligt op ongeveer 2 km.

Verblijven op Texel in de Vlijt studio's

Verblijven op Texel? Callinghe Verhuur biedt ruime studio's aan op Texel!

Appartementencomplex de Duinerei

De Duinerei ligt aan de voet van de duinen en de strandopgang van het kleine kustdorp Groote Keeten. Wie echt wil genieten van rust en natuur is hier helemaal op zijn plek.

Vakantiepark Ooghduyne

Villapark Ooghduyne in het kustdorp Julianadorp is een ware belevenis voor jong en oud. Geniet van de ideale ligging en vele faciliteiten.

Vakantiepark de Garnekuul

Vakantiepark De Garnekuul is de perfecte locatie voor uw vakantie. Geniet van de rustige ligging in Callantsoog, dichtbij strand en zee.

Appartementencomplex Residence Juliana

Appartementencomplex Résidence Julianadorp in het kustdorp Julianadorp is gelegen op slechts 300 meter van het prachtige strand.

Vakantiepark Sandepark

Bungalowpark Sandepark ligt in het rustige kustdorp Groote Keeten op slechts ongeveer 3 kilometer afstand van Callantsoog.

Appartementencomplex Strandleven

"Het Strandleven" is een modern appartementencomplex in Groote Keeten, dat prachtig gelegen is aan de voet van de Noord-Hollandse duinen.

Vakantiepark Duinland

Bungalowpark Duinland ligt direct achter de duinen, vlakbij het prachtige strand van Sint Maartenszee. Er zijn speeltuintjes en een tennisbaan.

Vakantiepark Wildrijk

Bungalowpark Wildrijk is een mooi en gunstig gelegen park bij de duinen van Sint Maartenszee, ongeveer 1200 meter van het prachtige strandzand.

Het Strandhuys op Texel

Vakantiehuizen & appartementen in De Koog op Texel op loopafstand van het strand en het centrum.