Callinghe Vakanties

Vakantiehuis kopen Noord-Holland

Het kantoor van Callinghe ligt centraal in het gezellige kustdorp Callantsoog. Vanaf onze locatie aan het Dorpsplein staan onze ervaren en gedreven medewerkers altijd voor u klaar. Callinghe is sinds 2000 actief op de recreatiewoningenmarkt; in eerste instantie uitsluitend als makelaarskantoor, vervolgens werd daar het beheer en uiteindelijk ook de verhuur van recreatiewoningen aan toegevoegd. Onder het mom van “alles onder één dak” kunnen wij vrijwel volledig aan ieders wens voldoen. 

Ons makelaarsteam bestaat uit: Carlo Petrus, Sandra Stadegaard en Anneke Cools. Samen zorgen zij voor volledige begeleiding bij zowel de verkoop, de aankoop als de waardebepaling van uw (recreatie)woning. 

Heeft u interesse in een woning die te koop wordt aangeboden?

Met onze jarenlange ervaring in de onroerendgoedsector, kunnen wij u als geen ander begeleiden. Wij zijn altijd op de hoogte van het actuele aanbod in de regio en begeleiden u op professionele wijze bij uw zoektocht naar een (recreatie)woning. 

Waar moet je op letten tijdens een bezichtiging? Wanneer is een bouwtechnische keuring verstandig? Welke ontbindende voorwaarden moet je laten opnemen in het koopcontract? Ons makelaarsteam beantwoordt al uw vragen over het kopen van een (recreatie)woning en staan u gedurende het hele koopproces bij. Zo bent u op alles voorbereid.

Persoonlijke begeleiding van zowel koper als verkoper staan bij ons voorop dus stapt u gerust eens binnen in ons kantoor in Callantsoog!

verkoop
verkoop