Callinghe Vakanties

Met de hond op vakantie

De kust van Noord-Holland is misschien wel de beste bestemming om met de hond op vakantie te gaan. Vanaf uw vakantieverblijf kunt u gemakkelijk met de hond naar het strand of maakt u een mooie wandeling met uw hond door de duinen. Uw hond is van harte welkom op het strand van Callantsoog, Sint Maartenszee, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee en De Koog (Texel). Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden los op het strandlopen, wat natuurlijk een beleving is voor zowel u als uw geliefde viervoeter! Ook na 1 mei mag uw hond los op het strand lopen tussen 19.00 uur en 09.00 uur. Overdag dient uw hond, gedurende deze periode, aangelijnd te zijn op het strand.

Vakantie aan zee met de hond

Bij Callinghe Vakanties boekt u het ideale vakantieverblijf voor uw vakantie aan zee met de hond. In het aanbod van Callinghe Vakanties vindt u diverse vakantiewoningen en -appartementen waar uw geliefde viervoeter van harte welkom is. Denkt u aan het huren van een bungalow, vakantievilla, appartement of natuurhuisje met de hond? Dan bent u bij Callinghe Vakanties aan het juiste adres. Kijk voor meer  informatie over uw vakantiehuis aan zee met hond op: https://www.callingheverhuur.nl/accommodaties/vakantiehuizen/vakantiehuis-aan-zee-met-hond

Vakantiehuizen met omheinde tuin

Wat zou het heerlijk zijn als uw viervoeter zich vrij kan bewegen in- en rondom uw vakantieverblijf! Bij Callinghe Vakanties vindt u daarom speciaal vakantiehuizen met omheinde tuin voor honden. Maar ook tijdens een verblijf met jonge kinderen is een omheinde tuin natuurlijk ideaal.