Callinghe Vakanties
Callinghe Vakanties

Boek bij ons uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust

Vakantiehuizen aan zee

Waarom een huisje aan zee huren en dichtbij het strand?

Een huisje aan zee huren; wat zijn de meest genoemde redenen om dit te doen? Dat is natuurlijk het gemak om binnen een paar minuten op het strand aanwezig te zijn. Als u een huisje huurt via Callinghe Vakanties zit u in de buurt van de mooiste en ook schoonste stranden van Nederland. Deze stranden zijn ook meerdere keren beoordeeld tot schoonste stranden van Noord Holland. Onze vakantiehuizen vindt u op loop- of fietsafstand van het strand. Zo geniet u gemakkelijk van een frisse duik in zee, van een heerlijke wandeling door de duinen of van een bezoek aan één van de gezellige strandtenten. U hoeft zich tijdens uw verblijf absoluut niet te vervelen! Uw ideale huisje aan zee huren? Hierboven vindt u ons gevarieerde aanbod.

 

Diverse soorten vakantiehuizen aan zee 

Bij Callinghe Vakanties heeft u de keuze uit vele soorten vakantiehuizen aan zee. Bij ons kunt een huisje aan zee huren vanaf 1 persoon tot wel 12 personen. Of wat dacht u van een huis aan zee huren zoals een bungalow met een omheinde tuin, een vakantiehuis met wellness of een villa waar uw hond is toegestaan? Bij Callinghe Vakanties vindt u een vakantiehuis dat compleet aansluit op uw wensen.

 

Zee, strand en kust, de ideale combinatie!

Een korte wandeling van uw vakantiehuisje naar strand en zee brengt u door het prachtige kust gebied. De duinen zijn niet alleen een natuurlijke afscheiding om ons te beschermen maar zien er ook prachtig uit. Zo is een huisje aan zee huren bij Callinghe Vakanties alleen al de moeite waard om dagelijks te genieten van de heerlijke omgeving tussen uw vakantihuisje, het duingebied, het strand en uiteindelijk een heerlijk duik in de zee!

 

Wat hebben onze vakantiehuisjes aan zee te bieden? 

Uiteraard kunt u op deze website eenvoudige selecties maken op mogelijkheden zoals, 'afstand tot de zee en centrum', 'sauna en badkamerfaciliteiten', 'wellness', verwarming' en verschillende 'buitenvoorzieningen'. Veel van onze vakantiehuisjes liggen natuurlijk zeer dichtbij zee, zodoende hebben wij scherpe aanbiedingen met lokale ondernemers voor de huur van (elektrische-) fietsen, ontbijtservice en vele leuke en avontuurlijke tips van onze medewerkers. Uw huisje aan zee huren in de kop van Noord Holland? Kies voor Callinghe Vakanties!

 

Eenvoudige en eerlijke voorwaarden! Dat is uw huisje aan zee huren bij Callinghe Vakanties.

Callinghe Vakanties hanteert eenvoudige en eerlijke voorwaarden om uw huisje aan zee huren, dichtbij de kust van Noord Holland, perfect te organiseren. Uw huisje aan zee huren via de website en eerst een aanbetaling betaling doen? Dat is de standaard online werkwijze bij Callinghe Vakanties. Zo kunt u tot een bepaalde periode vooruit boeken of annuleren te de voorwaarden zoals opgenomen in de  algemene huurvoorwaarden .

 

Waarom een huisje aan zee huren bij Callinghe Vakanties?

Bij Callinghe Vakanties bent u in de eerste plaats onze gast. En dat betekent dat wij met ons gehele team voor u klaar staan. Callinghe Vakanties heeft haar eigen technische dienst en schoonmaak afdeling. Wil u iets extra’s bij uw huisje aan zee huren nabij de kust van Noord Holland? Vraag het een onze medewerkers en waarschijnlijk wordt u aangenaam verrast met wat leuke activiteiten in de buurt van CallantsoogSint MaartenszeeJulianadorp aan zeeGroote Keeten of De Koog op texel. Bij Callinghe Vakanties staat persoonlijke service en een gelukkig vakantiegevoel op nummer 1!

 

Wat zijn populaire plaatsen dichtbij uw vakantiehuis aan de kust?

Al onze bestemmingen, in Callantsoog, Sint Maartenszee, Julianadorp aan zee, Groote Keeten of de Koog op texel liggen in de gemeente Schagen of gemeente Den Helder. Dit gebied, ook wel de ‘kop van Noord Holland’ genoemd, kenmerkt zich door de mooie vergezichten en relatief de meeste zonuren van Nederland. Eigenlijk al genoeg reden om uw huisje aan zee huren te organiseren via Callinghe Vakanties. Verder staat de omgeving bol van activiteiten en avontuur voor familie en kinderen. Genoeg speelparken en gezellige restaurants of evenementen op het strand of bij de zee of in de buurt van uw eigen vakantiehuisje. Tip: Bezoek in de zomerperiode eens de westfriesemarkt in Schagen. En geniet van een optocht in oud hollandse kledingdracht op het marktplein rond de kerk. Uiteraard helemaal gratis en gegarandeerd plezierig! Kortom; uw huisje aan zee huren in de kop van Noord Holland staat garant voor een geweldige vakantie.

 

Welke activiteiten zijn er op het strand in de buurt van uw vakantiehuisje? 

Ieder jaar zijn er veel activiteiten in de dorpjes Callantsoog, Sint maartenszee, Julianadorp aan zee, Groote Keeten of de Koog op texel. Veel activiteiten zijn op het strand zelf, zo kun je leren surfen of kite surfen of je bent erbij wanneer een zeehond wordt uitgezet op het strand. De verschillende ondernemers organiseren wekelijks evenementen voor jong en oud. Uw huisje aan zee huren op loopafstand van het centrum of nabij een gezellig dorpje? Dat is Callinghe Vakanties. Wilt u een overzicht van alle activiteiten rondom uw vakantiehuis aan het strand dan verwijzen wij u graag naar https://www.visitschagen.nl/ .

 

Uw huisje aan zee huren en de voordelen van Callinghe Vakanties

Uw huisje aan zee huren bij Callinghe Vakanties en u heeft een aantal onderwerpen gegarandeerd van hoog niveau. Uw huisje aan zee huren omdat het gewoon standaard brandschoon is! Wij hebben ons eigen schoonmaakteam en werken met een hoge standaard om te garanderen dat uw vakantiehuisje aan zee schoon is. Bovendien werken wij sinds enige tijd met ecologisch en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen om te voldoen aan de duurzaamheid die bij deze tijd hoort.

Uw ideale huisje aan zee huren omdat alles goed werkt en onze technische dienst ter beschikking staat? Ook heeft Callinghe Vakanties haar eigen technische dienst om in al uw technische gemakken in uw vakantiehuisje aan zee te voorzien. Mocht er toch iets niet naar behoren functioneren wordt het met spoed aangepakt. Dat is de garantie van een huisje aan zee huren bij Callinghe Vakanties.