Callinghe Vakanties

Uw vakantiehuis verhuren

Verhuur uw accommodatie via Callinghe en profiteer van ons netwerk en onze service. Callinghe is specialist in de verhuur van recreatiewoningen- en appartementen in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Sint Maartenszee en De Koog. Callinghe beschikt over een prachtig en gevarieerd aanbod van luxe vakantievilla’s, bungalows en appartementen aan de Noord-Hollandse kust. Bent u eigenaar van een recreatiewoning- of appartement en wilt u het beste rendement uit uw investering halen? Dan bent u bij Callinghe aan het juiste adres.

Callinghe is specialist in de verhuur van recreatiewoningen- en appartementen in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Sint Maartenszee en De Koog. Callinghe beschikt over een prachtig en gevarieerd aanbod van luxe vakantievilla’s, bungalows en appartementen aan de Noord-Hollandse kust. Bent u eigenaar van een recreatiewoning- of appartement en wilt u het beste rendement uit uw investering halen? Dan bent u bij Callinghe aan het juiste adres.

 

Wij nemen u alle zorgen uit handen rond de verhuur van uw recreatieobject; vanaf de eerste boekingsaanvraag tot en met de maandelijkse afrekeningen van uw huurpenningen. Daarnaast adverteren wij op zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Wilt u zelf gebruik maken van uw vakantiewoning? Wij blokkeren de gewenste periode(s) voor u. Persoonlijk contact met zowel de eigenaar van een recreatiewoning als onze gasten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en het bespreken van de mogelijkheden.


De voordelen van Callinghe:

  • Specialist in de verhuur van vakantiewoningen
  • Bereik de juiste doelgroep
  • Ongekende service
  • Unieke ligging van Callinghe
  • Vast schoonmaakteam bestaande uit hardwerkende dames en heren
  • Uitstekende marketing en responsive website
  • Online beoordelingen van uw gasten
  • Eigen technische dienst
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.