Callinghe Vakanties
Julianadorp

Een prachtig huisje huren in Julianadorp?

Julianadorp aan Zee is uitgegroeid tot een bruisende kustplaats voor de hele familie. Wilt u een huisje huren in Julianadorp? Bij Callinghe Vakanties kunt u kiezen uit een heerlijk vakantiehuis voor het hele gezin, een praktisch appartement of groepsaccommodaties (8 personen en meer) en of exclusieve en moderne vakantiehuizen met meer luxe. Op deze webpagina ‘Huisje huren Julianadorp’ kunt u eenvoudig zoeken op verschillende criteria  zoals aantal personen, afstand naar het strand en faciliteiten in het vakantiehuis. Uw huisje huren in Julianadorp bij Callinghe staat garant voor een fijne vakantie in de kop van Noord-Holland. Ons team met enthousiaste verhuurmedewerkers staat voor u klaar!

Een vakantie in Julianadorp is een absolute aanrader! Het dorp ligt direct aan de duinenrij en het brede zandstrand, waardoor het strand van Julianadorp aan Zee gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar is vanaf uw vakantiehuis Julianadorp. In Julianadorp aan Zee is er werkelijk van alles te beleven voor jong én oud. Maar ook voor een ontspannen vakantie biedt ons segment ‘huisje huren Juliandorp’ veel mogelijkheden. Naast de vele faciliteiten die het kustdorp biedt, behoort het strand van Julianadorp aan Zee namelijk tot één van de rustigste stranden van Nederland. U kunt ook een kijkje nemen in ons aanbod van het naastgelegen dorpje Callantsoog door te klikken op vakantiehuis Callantsoog. Onze overige bestemming zijn Sint MaartenzeeGroote Keeten of vakantiehuis Texel huren.
 

Veel te beleven tijdens uw vakantie in Julianadorp aan Zee 

Kustdorp Julianadorp aan Zee beschikt over maar liefst vier strandopgangen en diverse restaurants in de directe omgeving. Het centrum van Julianadorp ligt op drie kilometer afstand van het strand, waar u een winkelcentrum aantreft en de keuze geniet uit verdere eetgelegenheden. Wilt u een huisje huren in Julianadorp tijdens het hoogseizoen? Tijdens het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten in Julianadorp georganiseerd, zoals gezellige markten, braderieën en muzikale evenementen. Ook een bezoek aan Waddeneiland Texel is een absolute belevenis. Vanaf de nabijgelegen stad Den Helder is Texel gemakkelijk met de veerboot te bereiken voor een heerlijk dagje uit!
 

Activiteiten op vakantiepark Ooghduyne Julianadorp

Tijdens uw vakantie in Julianadorp aan Zee kunt u kiezen uit vele soorten activiteiten voor jong én oud. Wilt u een huisje huren in Julianadorp op een vakantiepark? Vakantiepark Ooghduyne Julianadorp is gelegen in Julianadorp aan Zee en is tevens toegankelijk voor bezoekers van buitenaf; u hoeft geen gast te zijn van Ooghduyne Julianadorp om gebruik te mogen maken van de vele faciliteiten die het park biedt. Tegen betaling kunt u op Ooghduyne Julianadorp gebruik maken van onder andere een subtropisch overdekt zwembad, een 9-holes golfbaan, bowlingbanen, een midgetgolfbaan, een kanoverhuur, verschillende eetgelegenheden en een indoor speeltuin. Dat maakt een huisje huren Julianadorp op vakantiepark Ooghduyne een ware beleving!