Callinghe Vakanties
Callinghe Vakanties

Boek bij ons uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust

Een prachtig huisje huren in Groote Keeten? (NH)

Groote Keeten is een uitstekende bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Het kustdorp Groote Keeten ligt direct aan de duinenrij en het brede zandstrand. Uw vakantieverblijf bevindt zich in Groote Keeten nooit verder dan enkele minuten te voet of per fiets vanaf de strandopgang. Voor de vergeten boodschap is de kleine supermarkt op de dichtbijgelegen camping Callassande een uitkomst! Maar ook Fietsverhuur Groote Keeten en een wasserette vindt u in het kleinschalige kustdorp. Verder overheersen rust en gemoedelijkheid in Groote Keeten. Dankzij de centrale ligging van het kustdorp, tussen Callantsoog en Julianadorp aan Zee, beweegt u zich gemakkelijk naar beide dorpscentra en geniet u hier van de gezelligheid en verscheidene activiteiten.

 

Het strand van Groote Keeten

Niet alleen het kleinschalige dorp staat bekend om de rust, ook het strand van Groote Keeten leent zich uitstekend voor een ontspannen strandvakantie. De duinenrij is hier breder dan in Callantsoog en Julianadorp aan Zee, waardoor u al tijdens de wandeling naar het strand een gevoel van rust ervaart. Het strand van Groote Keeten beschikt over de Blauwe Vlag, een kwaliteitskeurmerk voor een schoon en veilig strand met voldoende voorzieningen. Aan het begin van de strandopgang vindt u restaurant de Princen Keet en op het strand van Groote Keeten vindt u in het hoogseizoen het gezellige strandpaviljoen ‘t Klavertje 4. 

 

Fiets- en wandelroutes Groote Keeten

Wandelaars en fietsers halen hun hart op in de prachtige omgeving van Groote Keeten. In- en rondom Groote Keeten vindt u onder andere prachtige wandelroutes door natuurgebied ’t Botgat. Groote Keeten maakt daarnaast deel uit van het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld, waardoor het kustdorp in het voorjaar omgeven is door kleurrijke bollenvelden. Een fietstocht door de uitgestrekte polders is een absolute aanrader voor het hele gezin!